fredag den 7. november 2014

De helt perfekte cookies!

Efter utallige eksperimenter, er jeg nu kommet frem til den bedste opskrift på lækre sprøde, søde cookies, som er svære at holde fingrene fra! 
De er lowfodmap, gluten og laktosefri (hvis du vælger en margerineversion, som er laktosefri)


Ingredienser til to plader: 
100 g. margerine
110 g. Boghvedeflager
150 g. sukker
2 tsk havregryn
1-2 spsk boghvedemel
2 håndfulde tranebær (hvis du tåler)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Knivspids salt

Smelt margerine sammen med boghvedeflager og lad stå i 10 min.
Bland de øvrige ingredienser i og sæt teskefulde med dejen på to bageplader. Sørg for at have god afstand, da de løber ud ved bagning.

Bag i 8 min ved 200 grader midt i ovnen.

Lad køle af og nyd med en kop kaffe eller the.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar